CAFÉ RESTAURANT CAESAR

GALERIE  CAESAR

     
  OTEVŘENO KONTAKTY PLATEBNÍ KARTY / STRAVENKY  

  Pondělí – Čtvrtek 10.30–23.00
  Pátek - Sobota 10.30-24.00
  Neděle 10.30–21.00
  Rezervace: 585 229 287

   



Café Restaurant Caesar
Horní náměstí–radnice
779 00 Olomouc

tel. restaurace: 585 229 287

restaurant.caesar(at)email.cz
  
     
              



 

 

 POLEDNÍ MENU  16. 10. - 20. 10.  2017
 
 

K menu podáváme nápoje za zvýhodněnou cenu
0,3 Birell 18,- / 0,2 Malinovka 15,-

 

    

  Pondělí  
  Zeleninový krém s krutony (A1,3,6,7,9)
 
 
1. Medailonky z panenském svíčkové na grilu, dušené fazolové lusky, pečené bramborové čtvrtky (A1,3,6,7,10)
 
108
2. Tagliatelle s dýňovou omáčkou s krůtím masem a mandlovými lupínky, sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3,6,7,9)
 
105
3. Smažená brokolice, vařené brambory (A1,3,7)
 
98
4. Pizza Mais

(smetanový základ, mozzarella,šunka, kukuřice, oregano) (A1,6,7)
 
98
     
  Úterý  
  Kmínová s vejci (A1,3,6,7,9)
 
 
1. Tatarák z pravé hovězí svíčkové, topinky (A1,3,6,10)

 
139
2. Lasagne s kuřecím masem a ratatouille, sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3,6,7,9)

 
102
3. Liškové rizoto s avokádem a ředkvičkami (A1,3,6,7,9)

 
99
4. Pizza Tonno (A1,4,7)

(rajčatová směs, mozarella, tuňák, cibule, oregano)
 
98
     
  Středa  
  Hovězí vývar s kapáním a zeleninou (A1,3,6,7,9)
 
 
1. Nudličky z hovězí roštěné na houbách, divoká rýže (A1,3,6,7,9)
 
105
2. Tvarůžky v bramboráku, zelný salát s koprem (A1,3,7)
 
95
3. Bramborové noky s mascarpone smetanovou omáčkou, listovým špenátem a krůtím masem,

sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3,6,7,9)
 
98
4. Pizza Salami (A1,6,7)

(smetanový základ, mozarella, salám, oregano)
 
98
     
  Čtvrtek  
  Gulášová (A1,3,6,7,9)
 
 
1. Kuřecí steak na grilu, žampionová omáčka, americké brambory (A1,3,6,7,9)

 
105
2. Špagety se sušenými rajčaty a grilovanou jelení svíčkovou s česnekem a rukolou,

sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3,6,7,9)

 
115
3. Čočka na kyselo, moravské uzené, cibulka, sterilovaný okurek, chléb (A1,3,6,7,9)

 
95
4. Pizza Roma (A1,7)

(rajčatová směs, mozzarella, artyčoky, černé olivy, cibule, oregano)

 
98
     
  Pátek  
 

Rajčatový krém (A1,3,6,7,9)
 

 
1. Steak z norského lososa, bazalkové máslo, gratinované brambory s cibulí a česnekem (A4,6,7)

 
118
2. Kančí guláš zdobený červenou cibulí a balkánskou paprikou, bramboráčky (A1,3,6,7,9)

 
105
3. Kuskus s grilovanou zeleninou a panenskou svíčkovou (A1,9)

 
99
4. Pizza Quattro Formaggi(A1,7)

(rajčatová směs, mozarella, niva, Gran Biraghi, hermelín, oregano)
98
     
     
  Pórková s vejci (A1,3,6,7,9)

Teplá i studená jídla jsou určena k okamžité spotřebě. 
Informace o obsažených alergenech žádejte u obsluhy.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Dobrou chuť!


 

 
1.

Obrácený vepřový řízek, vařené brambory, rajčatový salát (A1,3,7)
 

109
  •  







    © Galerie CAESAR

    NAVRCHOLU.cz