CAFÉ RESTAURANT CAESAR

GALERIE  CAESAR

     
  OTEVŘENO KONTAKTY PLATEBNÍ KARTY / STRAVENKY  

  Pondělí – Čtvrtek 10.30–23.00
  Pátek - Sobota 10.30-24.00
  Neděle 10.30–21.00
  Rezervace: 585 229 287

   



Café Restaurant Caesar
Horní náměstí–radnice
779 00 Olomouc

tel. restaurace: 585 229 287

restaurant.caesar(at)email.cz
  
     
              



 

 

 POLEDNÍ MENU  11. 12. 2017 - 15. 12.  2017
 
 

K menu podáváme nápoje za zvýhodněnou cenu
0,3 Birell 18,-

0,3 juice bazén dle denní nabídky 18,-

Kinsley Rose / Virgin Mojito 18,-

    

  Pondělí  
 

Zeleninová (A1,3,6,7,9)

 
1.

Smažené řízečky z panenské svíčkové, bramborová kaše (A1,3,7)
 

115
2.

Kuřecí steak na grilu, bylinková omáčka, pečené bramborové čtvrtky (A1,3,6,7,9)
 

105
3. Špagety Bolognese, sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3, 6,7,9,14)

 

99
4.

Pizza Salmon (A1,3,4,6,7)

(smetanový základ, mozzarella, uzený losos, rajčata, kukuřice, oregano)

 
98
     
  Úterý  
 

Gulášová (A1,3,6,7,9)
 

 
1.

Vepřový steak na grilu s omáčkou Amatriciana, farmářské brambory (A1,3,6,7,9,14)

 
108
2.

Tvarůžky v bramboráku, zelný salát s koprem (A1,3,7)
 

99
3.

Bramborové noky s kuřecím masem a pestem ze sušených rajčat, sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3,6,7,9)
 

102
4.

Pizza Funghi (A1,7)

(rajčatová směs, mozzarella, žampiony, oregano)


 
98
  Středa  
  Hovězí vývar s fritátovými nudlemi a zeleninou (A1,3,6,7,9)  
     
1. Vídeňská hovězí roštěná, dušená rýže (A1,3,6,7,9) 109
     
2. Lasagne s krůtím masem a špenátem, sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3,6,7,9) 102
     
3. Smažené žampiony, šťouchané brambory (A1,3,6,7) 98
     
4. Pizza Conte (A1,6,7)
 

(smetanový základ, mozzarella, šunka, uzený eidam, kukuřice, pórek, oregano)

98
     
  Čtvrtek  
 

Kuřecí kaldoun s nudlemi a zeleninou (A1,3,6,7,9)
 

 
1.

Pečené kachní stehno, červené zelí, houskové knedlíky (A1,3,6,7,9)
 

125
2.

Smažený holandský řízek, vařené brambory (A1,3,7)
 

98
3.

Zapečené palačinky s ovocem a tvarohem (A1,3,7)
 

95
4.

Pizza Bacon (A1,7)

(rajčatová směs, mozzarella, anglická slanina, čerstvé chilli, cibule, oregano)


 
98
     
  Pátek  
 

Minestrone (A1,3,6,7,9)
 

 
1.

Steak z norského lososa, česnekové máslo s petrželkou, bramborovo-špenátové pyré (A4,6,7)
 

125
2.

Hovězí guláš zdobený červenou cibulí a balkánskou paprikou, podávaný s bramboráčky (A1,3,6,7,9)
 

105
3.

Halušky s brynzou, opečeným špekem a anglickou slaninou (A1,3,6,7)

 
99
4.

Pizza Pollo (A1,6,7)

(smetanový základ, mozzarella, kuřecí maso, niva, česnek, oregano)

 

 
98
     
     
  Pórková s vejci (A1,3,6,7,9)

Teplá i studená jídla jsou určena k okamžité spotřebě. 
Informace o obsažených alergenech žádejte u obsluhy.

Těšíme se na Vaši návštěvu a přejeme Dobrou chuť!


 

 
1.

Obrácený vepřový řízek, vařené brambory, rajčatový salát (A1,3,7)
 

109
  •  







    © Galerie CAESAR

    NAVRCHOLU.cz