CAFÉ RESTAURANT CAESAR

GALERIE  CAESAR

     
  OTEVŘENO KONTAKTY PLATEBNÍ KARTY / STRAVENKY  

  Pondělí – Čtvrtek 11.00–21.00
  Pátek - Sobota 11.00-21.00

  Rezervace: 585 229 287

   



Café Restaurant Caesar
Horní náměstí–radnice
779 00 Olomouc

tel. restaurace: 585 229 287

restaurant.caesar(at)email.cz
  
     
              



 

 

 POLEDNÍ MENU 18. 2.–22. 2. 2019
 

 

K menu podáváme nápoje za zvýhodněnou cenu
0,3 Birell 18,- / 0,3 Pilsner Urquell 12° 23,- / 0,3 Haltýř 11° 20,-
Nápoje dle denní nabídky.

Pondělí

Pórková s vejci (A1,3,6,7,9)

1.
Kuřecí steak na grilu, dušená zelenina (A1,3,6,7,9) 119,-

2. Špagety s rajčaty, česnekem a mozzarellou (A1,3,6,7,9) 109,-

3.
Smažené řízečky z panenské svíčkové, bramborový salát (A1,3,6,7,10) 125,-

4.
Steak z norského lososa na másle, bramborovo-brokolicové pyré (A4,6,7) 129,-

5. TIP ŠÉFKUCHAŘE
300 g Vepřový steak Tomahawk, bylinkové máslo, americké brambory (A7) 138,-

6. Pizza
Caprino (A1,7) 99,-
(smetanový základ, mozzarella, kozí sýr, rukola)

 

Úterý

Fazolová (A1,3,6,7,9)

1. Vepřový Ondráš, zelný salát s mrkví (A1,3,7) 119,-

2.
Bramborové noky s krůtím masem ve smetanové omáčce se čtyř druhů sýra (A1,3,6,7,9) 118,-

3. Smažené řízečky z panenské svíčkové, bramborový salát (A1,3,6,7,10) 125,-

4.
Steak z norského lososa na másle, bramborovo-brokolicové pyré (A4,6,7) 129,-

5. TIP ŠÉFKUCHAŘE

300 g Vepřový steak Tomahawk, bylinkové máslo, americké brambory
(A7) 138,-

6.
Pizza Capocuoco (A1,6,7) 99,-
(smetanový základ, mozzarella, anglická slanina, sušená rajčata, pórek, kukuřice, česnek, oregano)

 

Středa

Slepičí vývar s krupicovými nočky a zeleninou (A1,3,6,7,9)

1.  Hovězí vařené, koprová omáčka, houskové knedlíky (A1,7,9) 125,-

2. Čočka na kyselo, grilovaná klobása, sterilovaný okurek, cibulka, chléb (A1,3,6,7,9) 99,-

3.
Smažené řízečky z panenské svíčkové, bramborový salát (A1,3,6,7,10) 125,-

4.
Steak z norského lososa na másle, bramborovo-brokolicové pyré (A4,6,7) 129,-

5. TIP ŠÉFKUCHAŘE

300 g Vepřový steak Tomahawk, bylinkové máslo, americké brambory
(A7) 138,-

6. Pizza
Tonno (A1,4,7) 99,-
(rajčatová směs, mozzarella, tuňák, cibule, česnek, oregano)

 

Čtvrtek

Zelná (A1,3,6,7,9)

1. Tortilla plněná panenskou svíčkovou a zeleninou, česnekový dip (A1,3,6,7) 125,-

2.
Lasagne s masovým ragú, sypané sýrem Gran Biraghi (A1,3,6,7,9,14) 118,-

3.
Smažené řízečky z panenské svíčkové, bramborový salát (A1,3,6,7,10) 125,-

4.
Steak z norského lososa na másle, bramborovo-brokolicové pyré (A4,6,7) 129,-

5. TIP ŠÉFKUCHAŘE

300 g Vepřový steak Tomahawk, bylinkové máslo, americké brambory
(A7) 138,-


6. Pizza Quattro Formaggi (A1,7) 99,-
(smetanový základ, mozzarella, eidam, niva, Gran Biraghi, oregano)

 

Pátek

Rajčatový krém s bazalkou (A1,3,6,7,9)

1. ½ pečené baby kuřátko, bramborovo-hráškové pyré (A1,3,6,7,9) 128,-

2. Smažené žampiony, vařené brambory, (A1,3,7) 109,-
3.
Smažené řízečky z panenské svíčkové, bramborový salát (A1,3,6,7,10) 125,-

4.
Steak z norského lososa na másle, bramborovo-brokolicové pyré (A4,6,7) 129,-

5. TIP ŠÉFKUCHAŘE

300 g Vepřový steak Tomahawk, bylinkové máslo, americké brambory
(A7) 138,-

6. Pizza Frutti di Mare (A1,2,7) 99,-
(rajčatová směs, mozzarella, plody moře, česnek, oregano)


Teplá i studená jídla jsou určena k okamžité spotřebě.
Informace o obsažených alergenech žádejte u obsluhy.
Děkujeme za Vaši návštěvu a přejeme Dobrou chuť!

 

Pórková s vejci (A1,3,6,7,9)


 

 






  • © Galerie CAESAR

    NAVRCHOLU.cz